Съпругата на бившия капитан на националния отбор Ивелин Попов -

...
Съпругата на бившия капитан на националния отбор Ивелин Попов -
Коментари Харесай

Жената на Ивелин Попов: България обича Послушковците

Съпругата на някогашния капитан на националния тим Ивелин Попов - Елена Паришева даде неприсъствен негативен отговор на въпроса дали Попето ще се върне да помогне на “трикольорите” в баража против Унгария на 26 март. Националният селекционер Георги Дерменджиев не стопира да повтаря, че следва диалог с Попов по този мотив. Паришева излезе с доста остра обява в обществените мрежи след следващия мощен мач на Попето в Русия. Той се трансформира в воин за Ростов при успеха над ЦСКА Москва с 3:2.

Ето какво написа Паришева във Facebook:

" Преди време ми попадна издание с любопитното за мен заглавие - " България обича героите си мъртви "!!!! Интересно заглавие, описващо една тъжна за мен национална реалност,в която -уви,не притежаваме минимално възприятие за почитание,всякаква липса на действителна позиция,изхождайки постоянно от личните си комплекси и отвращение да признаем триумфите на някой различен, с изключение на нашите, на някой от семейството ни, а още по-малко на някой от " непослушните "!
Вече 10 год съм с един то тях- " непослушните ", " неуместните ", един от тези смелите за своето време, без боязън да се изправи против всички,именно тъй като е добър и надарен и знае, че би трябвало да благодари и е подвластен само и единствено от себе си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР