Съпругът на тв водещата Мария Игнатова е хванат да шофира

...
Съпругът на тв водещата Мария Игнатова е хванат да шофира
Коментари Харесай

Спипаха мъжа на Мария Игнатова да шофира пиян до козирката

Съпругът на тв водещата Мария Игнатова е заловен да кара в нетрезво положение от патрулка на „ Пътна полиция “. Униформените стопират автомобила, ръководен от Цветков, към 2 часа след среднощ в столичния кв. Драгалевци.

Нойзи завалял думите и това усъмнява служителите на реда, че е пийнал. Те вадят дрегера и му вършат тест за алкохол, който регистрира над 2 промила. Според осведомени, това се равнява на много съществено количество алкохол - към 500 мл корав концентрат - водка или уиски, употребявани директно преди качване зад кормилото.

След резултата на служителите на реда не им оставало нищо друго, с изключение на да поведат Нойзито към ареста. По-късно е освободен против парична гаранция от 15 000 лв.. 

Любимият мъж на някогашната на Рачков Мария Игнатова е следващият ВИП, който сяда зад кормилото, направил главата.

През лятото същото стори певицата Белослава, а малко след нея за същото бе задържана и еротичната танцьорка Боряна Василева-Пандора, която след това се оказа почтена. И в случай че съгласно брачния сътрудник на Белослава - художникът Евгени Йонов, поп звездата към този момент е изтърпяла наказването което „ законът повелява “ - да е без брошура за половин година, каква ще бъде глобата за Ивайло Цветков, към момента няма изясненост.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР