Съпругът на Енджи Касабие шашна всички с откровенията си за

...
Съпругът на Енджи Касабие шашна всички с откровенията си за
Коментари Харесай

Мъжът на Енджи Касабие шашна с това признание за семейството им:


Съпругът на Енджи Касабие шашна всички с откровенията си за фамилният им живот. Ливанският тв водещ Рабих ел Зейн живее от няколко месеца в България, а към него витаеха какви ли не клюки.

Най- доста се говореше, че той е приказно богат. Рабих обаче изрично отхвърли изказванията за несметното си благосъстояние. Но допуска, че клюките тръгнали поради обилната им женитба с. Той самият се дефинира като междинна класа.

Рабих е от непретенциозно ливанско семейство. Майка му е учителка, а татко му – музикант. Но той по този начин и не наследил специалностите им.
Енджи и Рабих на сватбата си
Рабих и Енджи взели решението да се реалокират в България, откакто в Ливан ги сполетяло най- огромното злощастие – изгубили неродените си близначки. Тамошният доктор, който следял бременността на диетоложката, неглижирал недоволствата. А когато станало ясно, че в действителност има проблем, към този момент било късно.

След присъединяване си във „ Вип Брадър “ Енджи Касабие се надява да възвърне бизнеса си със здравословно хранене. С какво ще се занимава брачният партньор й Рабих, към този момент не е ясно. Но най- евентуално или ще се включи да й оказва помощ, или ще стартира при татко й, който изнася медикаменти за арабските страни.

„ Мистър Ливан “ е имал много сполучлива кариера в родината. За собствен най- огромен триумф в публицистиката дефинира изявлението, което съумял да вземе от Бил Гейтс.
Мъжът на Енджи Касабие доста харесва България: климата, кухнята. Преди да се реалокира тук, бил чувал единствено за София и Варна, както и за българското сирене.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР