Съпругът ми е удрян брутално само в главата с цел

...
Съпругът ми е удрян брутално само в главата с цел
Коментари Харесай

Семейството на пребития във Войводиново командос не познава нападателите

„ Съпругът ми е удрян брутално единствено в главата за да не стане повече ”, сподели пред NOVA брачната половинка на пребития във Войводиново командос от специфичните сили, 33-годишния Валентин Димов. В сряда той ще бъде опериран в пловдивска болница и околните му се надяват скоро да се възвърне изцяло.

Жената на потърпевшия изясни, че свадата сред Валентин и двама мъже от ромската махала зародила на път в селото. Военният се прибирал към дома си на Йордановден, откакто скачал за кръста в един от околните водоеми.

„ По някакъв метод са го провокирали, бил е напсуван, слязъл е от колата и оттова нататък нещата са излезли отвън надзор. Той е извънредно непретенциозен и е обезпокоен от целия звук, който се подвигна ”, сподели още Атанаска. И добави, че фамилията не познава персонално нападателите и не е влизало в никакви спорове с който и да било от селото.

Бащата на Валентин пък сподели, че съгласно разкази на очевидци, биейки Валентин, двамата нападатели казвали: " Няма да го оставим, ще го довършим ".

По случая към този момент са арестувани двама мъже. Те са в ареста за 72 часа по обвиняване за нанасяне на междинна телесна щета по хулигански подбуди.
Източник: nova.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР