Съпруг в Тайланд случайно е изоставил жена си отстрани на

...
Съпруг в Тайланд случайно е изоставил жена си отстрани на
Коментари Харесай

Мъж заряза жена си на пътя, разбра го след 160 км

Съпруг в Тайланд инцидентно е изоставил жена си в профил на пътя и траял да кара 100 благи (около 160 км), вярвайки, че тя спи в задната част на колата. 

Бонтум Чаймуун, 55 години, и жена му Амнуай Чаймуун, 49 години, са потеглили на Коледа през нощта, с цел да стигнат до нейния роден град в провинция Маха Саракам, предава Daily Mail.

Мъжът обаче е трябвало да спре своя пикап, с цел да уринира и отбил настрана на пътя.

След като излезъл от колата, Амнуай също решила, че може да се облекчи и се шмугнала в близката джунгла.

Но когато се върнала на пътя, колата не се виждала на никое място и тя останала сама в тъмното. Потърпевшата брачна половинка нямала нито пари, нито телефон, по тази причина решила да тръгне пешком с вярата да откри помощ.

В последна сметка, откакто вървяла в продължение на 13 благи (21 км) до центъра на Кабин Бури, тя намерила полицейски сектор към 5 сутринта. Жената помолила полицията да й помогне да откри брачна половинка си, само че не знаела номера му наизуст и те не съумели да го открият.

Те звъннели на телефона й 20 пъти, само че брачният партньор й не съумя да го чуе в колата си, до момента в който карал, неподозиращ за суматохата, която й е предизвикал.

Докато водачът осъзнал грешката си, той към този момент е бил минал към 100 благи от жена си и е трябвало да обърне, с цел да я вземе. Мъжът от самото начало вярвал, че тя спи на задната седалка.

Двамата са женени от 27 години и имат 26-годишен наследник.

 

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР