Съпричастността на клиника New Life – Пловдив и нейните партньори

...
Съпричастността на клиника New Life – Пловдив и нейните партньори
Коментари Харесай

Звезди подкрепиха Пожелай си!

Съпричастността на клиника New Life – Пловдив и нейните сътрудници към двойките с репродуктивни проблеми в България, подтикна ин витро центъра да сътвори акцията Пожелай си!.

За пета поредна година тя направи допустима фантазията на две български фамилии, като подари ин витро процедури. Тази година Пожелай си! протече с положителни послания по време на акцията, а задачата бе участниците да изпращат вдъхновяващи фотоси.

На връх Бабин ден - денят на родилната помощ, Пожелай си! сбъдна най-съкровената фантазия на две фамилии, които получиха безвъзмездни ин витро процедури. Снимките на спечелилите са качени в страницата на Пожелай си!, в формалният уебсайт на клиниката: www.newlifeclinic.bg и Facebook профилите на лечебното заведение.

И тази година известни персони също се ангажираха в поддръжка на двойките с репродуктивни проблеми – Деси Бакърджиева, Александра Петканова, Ева Веселинова, Ивета Григорова, Ива Екимова, Деси Зидарова и доста други.

„ Благодарим на всички взели участие. Винаги сме разполагаем да предложим помощ от всевъзможен хараткер на двойките с репродуктивни проблеми. Щастливи сме, че дружно успяхме да напълним интернет пространството с усмивки и обич в поддръжка на хората, които имат една същинска съкровена фантазия “, разясняват от клиника New Life.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР