Съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев отвърна на обвинения на

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев отвърна на обвинения на
Коментари Харесай

Нова лудост! Асен Василев каза кой иска да краде

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев отвърна на обвинявания на ГЕРБ, които бяха отправени по-рано от парламентарната естрада.

" Имах вярата, че господин Добрев няма да лъже най-малко от трибуната на Народното събрание. Оставихме дълг с 2 милиарда по-малък, в сравнение с заварихме. Оставихме 8,5 млрд във фискалния запас. В момента е 12,8 милиарда и продължава да пораства, защото служебният кабинет взе дълг, който не беше нужен все още, за правене на разплащания ", сподели той, цитирин от Novini.bg.
-->
" Оставихме бюджетен остатък, който е над 1 милиард 2 месеца, откакто спря нашето ръководство. Глупостите, че страната банкрутирала и няма пари за пенсии, са артилерийска подготовка, с цел да откраднете парите за пенсии и да ги дадете на вашите строителни компании. Няма да ви мине номерът. конституционната рецесия не стартира през днешния ден. Очевидно не успяхте да съберете гласове и от другите парламентарни групи по този начин, че да можете да изберете ръководител на Народното събрание със 121 гласа, както го изисква Конституцията ", добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР