Съпредседателят на ПП Кирил Петков бе засечен да кара тротинетка

...
Съпредседателят на ПП Кирил Петков бе засечен да кара тротинетка
Коментари Харесай

Засякоха Кирил Петков на тротинетка във Виена

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков бе засечен да кара тротинетка във Виена, заяви " Блиц ". Бившият министър председател избрал това транспортно средство, с цел да стигне до сладкарница в центъра на австрийската столица, където седнал със собствен другар на кафе.

В същото време страната се тресе, а обединението, в която партията му взе участие, би трябвало да получи от президента мандат за сформиране на кабинет.

 

Фактът, че някогашният министър председател не е в страната е прочут от неделя сутринта, когато той не се появи на предстоящо изявление в БТВ. Оказа се, че отклонил поканата да гостува в медията в последния миг. По-късно се появи информация, че Петков е в Братислава за откриването на партийна конструкция. Столицата на Словакия е единствено на 80 км от австрийската.

 

Медийни изявления свързаха пребиваването му в града с присъединяване във форума GLOBSEC дружно с ръководителя на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен. На него трябваше да взе участие и политологъг Иван Кръстев.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър! 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР