Съпредседателят на ПП-ДБ Христо Иванов пък заяви, че се очаква

...
Съпредседателят на ПП-ДБ Христо Иванов пък заяви, че се очаква
Коментари Харесай

Кирил Петков: Някакви хора се опитват да направят фалшива новина с хиляди бежанци, пълна лъжа

Съпредседателят на ПП-ДБ Христо Иванов пък съобщи, че се чака от Габриел и Денков да потърсят решение на всички въпроси за кабинета
Най-добрият метод е въпросите, отнасящи се за структурата и състава на Министерския съвет, да бъдат оставени на Мария Габриел и Николай Денков, чакаме от тях да потърсят решение на всички въпроси. Това разяснява пред публицисти в Народното събрание Христо Иванов от " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП-ДБ). Той и Кирил Петков направиха изказване в коридорите на Народното събрание, съобщи Българска телеграфна агенция.

България има потребност от постоянна власт, само че това би трябвало да бъде направено политически, което е и нашият фокус, съобщи Иванов.

В България през годините са строени доста обекти, които нямат строителна документи, и няма отговор за това дали дават отговор на стандартите за строителството, сподели Иванов във връзка оттеглените предложенията за промени в Закона за устройство на територията. Решихме по политическо решение Министерският съвет да отдръпна измененията, тъй че те да бъдат импортирани още веднъж, когато комисията за противопоставяне за корупцията бъде формирана, изясни той.

Не е импортиран законопроект, а сме оповестили хрумвания за обсъждани, сподели Иванов на въпрос, обвързван с план на Закон за изменение и допълнение към Закона за електронните известия на ПП-ДБ. Според него този законопроект предлага благоприятни условия за това България да може да реагира против проведени форми на деформиране на обществения спор в обществените мрежи, които вредят на всички. По никакъв метод в него не се съдържат благоприятни условия за налагане на цензура на медии, които си правят работата, съобщи Христо Иванов.

Относно това дали ще има съдружно съглашение сред ПП-ДБ и ГЕРБ Иванов уточни, че ще има писмено завършени задължения във връзка с политиките, които би трябвало да бъдат следвани.

Казусът с Мартин Божанов - Нотариуса съставлява значима опция подозренията за завземане на правосъдната власт да стартираме да ги осветляваме, счита още Иванов.

" От ПП-ДБ имаме безусловно доверие на акад. Денков и делегираме политическите права той да бъде удобен със идващия Министерски съвет ", разяснява и Кирил Петков от ПП-ДБ. Когато той каже: " Това е проектът, по който аз бих работил, да не преставам да извършвам програмата, която сме поставили на масата ", ще го подкрепим, в случай че имаме корекции ще кажем, сподели Петков. " Всеки си мисли, че някой би трябвало да стои откъм гърба - няма ", съобщи той във връзка думите на президента Румен Радев, съгласно който " дрязгите около идната ротация оставят усещане, че в действителност няма толкоз огромно значение кои ще бъдат пешките на властовата дъска, тъй като решенията се взимат от други хора на друго място ".

Кирил Петков съобщи, че не е удовлетворен от работата на министъра на електронното ръководство Александър Йоловски. " Ако бяха направени всичките неща по реда, по който трябваше да бъдат направени, най-вероятно щяхме да имаме избори, в които и в първи тур, и във втори тур да бъдат с електронно гласоподаване и най-вероятно нямаше да имаме 400 000 невалидни бюлетини ", изясни Кирил Петков.

На въпрос за проблема със самолета с бежанци Петков отговори, че някакви хора се пробват да създадат подправена вест с хиляди бежанци. Пълна неистина, това си е регулярният полет, съобщи той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР