Съпредседателят на ПП/ДБ генерал Атанас Атанасов изрази съмнение, че премиерът

...
Съпредседателят на ПП/ДБ генерал Атанас Атанасов изрази съмнение, че премиерът
Коментари Харесай

Атанасов: Не вярвам Денков да тича с оставка в джоба

Съпредседателят на ПП/ДБ военачалник Атанас Атанасов изрази подозрение, че министър председателят акад. Николай Денков върви и тича с оставка в джоба поради дерогацията на съветски нефт, както съобщи Делян Добрев.

“Премиерът акад. Николай Денков не е нерешителен човек, а е самобитен облик на мека мощ. Не имам вяра Денков да върви и да тича, както се изрази Делян Добрев, с оставка в джоба заради дерогацията на съветски нефт ”, съобщи пред Българска национална телевизия съпредседателят на ПП/ДБ военачалник Атанас Атанасов.

Атанасов зададе въпрос кой работи в името на националния интерес – държавното управление, което поставя грижи да няма скок на цените на горивата или президентът

“В болшинството в Народното събрание би трябвало да се откри решение на проблемите в енергетиката, а не посредством провокации ”, съобщи той. Атанасов посочи, че на финансовия министър Асен Василев са му нужни повече средства за задръстване на пробойните в страната.

 Вотът на съмнение е въпрос на морал Снимка: БГНЕС

Атанасов съпостави Българска социалистическа партия със старите болшевики, а “Възраждане ” със новите болшевики по отношение на втория избор на съмнение, който Българска социалистическа партия привиква против кабинета в областта на националната сигурност и защитата. Атанасов доста желае този избор, ще се приготви доста добре и ще се изкаже от трибуната на Партийния дом.

Според него кабинета на Денков се е насочил вярно в дейностите си и би трябвало да срещне поддръжка.

“Трябва да бъде направена оценка на всеки един от министрите и дружно решим, че някой не си е приключил добре работата, тогава може да има промяна на министри ”, разяснява Атанасов недоволството на Бойко Борисов от работата на избрани министри в изпълнителната власт.

Атанасов увери, че не съществуват съществени опасности за българската национална сигурност поради войната в Израел.

“Дори и да има мигрантска вълна от Газа, тя нямало да минава през региона на Балканския полуостров ”, уточни Атанасов.

Атанасов е на мнение, че президентът Румен Радев лобира за съветските ползи в България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР