Съпредседателят на и бивш финансов министър посети парк Клептуза

...
Съпредседателят на  и бивш финансов министър посети парк Клептуза
Коментари Харесай

Асен Василев показа плачевното състояние на парк Клептуза и алармира: Ремонтите на ремонтите се разпадат

Съпредседателят на " " и някогашен финансов министър посети парк " Клептуза " – едно от емблематичните места на Велинград, което за жал в последните 10 години е изгубило своя сексапил и прелест, съобщи кореспондент на Novini.bg

,,Преди 10 години са дадени 6 млн. за ремонт на този парк и виждате 10 години по-късно в какво положение е. Това, за жалост, не е индивидуален случай. Виждаме на всички места в страната по какъв начин поправки на ремонтите на ремонтите се разпадат и най-после живеем в една порутена държава``, разяснява положението на местността Василев.

Специално за концесията знаете, че имаше много скандални концесии по Черноморието, които успяхме да спрем. Говорим за концесии от порядъка на 2000 лв. за плаж на година. Тук, доколкото знам,  общината се пробва да даде концесия, само че това допускам, че би трябвало да се съгласува с държавното управление, тъй че бих помолил служебният кабинет да не предвижва тази концесия. Паркът би трябвало да остане на жителите, а не да бъде концесиониран, моли той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР