Съпредседателят на Димократична България Христо Иванов задълбочи пропастта между десницата

...
Съпредседателят на Димократична България Христо Иванов задълбочи пропастта между десницата
Коментари Харесай

Напрежението расте: Христо Иванов с нови условия към ИТН за ...

Съпредседателят на Димократична България Христо Иванов задълбочи пропастта сред десницата и партията на Слави Трифонов с следващ коментар за бъдещото държавно управление с мандата на Има Такъв Народ. " Няма да позволим да бъдем притискани до стената, с цел да подкрепим какъвто и да е състав на кабинет. Имаме безусловно поредна позиция за това при какви условия ще гласуваме за кабинет на Има Такъв Народ ", сподели Христо Иванов пред NOVA.

Интригата се заплита часове, преди президентът Румен Радев да връчи мандата на ИТН за сформиране на кабинет. Това ще стане в 17 чака през днешния ден, когато ще падне и огромната въпросителна към името на индивида, който Има Такъв Народ ще уточни като кандидат-премиер. Именно избраникът на Слави Трифонов ще получи мандата от президента.

За да поддържа сабинет на Има Такъв Народ, Демократична България упорства за ясни задължения на партията на Слави Трифонов, които да са поети на високо лидерско равнище. Целта им е да бъде обезпечено, че ГЕРБ и Движение за права и свободи ще останат надалеч от властта и обществените запаси, а в България ще се случат нужните промени.

Христо Иванов подвигна градуса на напрежението още през вчерашния ден, откакто в специфична декларация оповести позицията на Да, България по договарянията за предстоящ кабинет.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР