Съпредседателят на Демократична България ген. Атанас Атанасов последва примера на

...
Съпредседателят на Демократична България ген. Атанас Атанасов последва примера на
Коментари Харесай

Нова оставка в ДБ! Кой още си тръгва

Съпредседателят на Демократична България ген. Атанас Атанасов последва образеца на Христо Иванов и също подаде оставка като водач на една от трите партии в обединяването -ДСБ.

Това заяви самият той в профила си във фейсбук. "На съображение чл 21, алинея 1 от Устава на ДСБ, след координиране с Националното управление на партията и осъществяване на отчетно-изборна акция в структурите, ще свикам Национално заседание на ДСБ за избор на Председател и Национално управление.В сложни моменти като този е належащо да се прояви резистентност и национална отговорност. Заедно с другите водачи на Демократична България сме длъжни и ще защитим ползите на гласоподавателите на обединяването, което само е способно дейно да отстоява идеите, които изповядваме. То би трябвало да бъде непокътнато и развито.Изказвам откровена признателност на сътрудниците от Председателския съвет на Демократична България за взаимната ни работа. За мен е чест да сме от един тим! ", написа Атанасов.

По-рано през днешния ден ръководителят на "Да България " Христо Иванов също подаде оставка поради резултатите от изборите.

Резултатът ни на тези избори е слаб, за което поемам персоналната си отговорност, написа във фейсбук ръководителят на ДСБ и съпредседател на "Демократична България " /ДБ/ Атанас Атанасов.Днес поради незадоволителното показване на обединението на изборите оставка подаде водачът на "Да, България " и съпредседател на Демократична България Христо Иванов.В обръщението си във фейсбук Атанасов прибавя, че на съображение член 21, алинея 1 от Устава на ДСБ, след координиране с националното управление на партията и осъществяване на отчетно-изборна акция в структурите, ще свика Национално заседание на групировката за избор на ръководител и национално управление. "В сложни моменти като този е належащо да се прояви резистентност и национална отговорност - показва Атанасов. Заедно с другите водачи на "Демократична България " сме длъжни и ще защитим ползите на гласоподавателите на обединяването, което само е способно дейно да отстоява идеите, които изповядваме. То би трябвало да бъде непокътнато и развито ", написа в обръщението си водачът на ДСБ./ПП/
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР