Съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов съобщи на профила си

...
Съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов съобщи на профила си
Коментари Харесай

Атанас Атанасов ще даде информация за Нотариуса на комисията в парламента

Съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов заяви на профила си във фейсбук, че ще съобщи информацията, която има за връзките на Мартин Божанов - Нотариуса, на краткотрайната комисия в Народното събрание.

Според Атанасов той разполага с доста забавен материал за това по какъв начин той е работил в правосъдната система.

" Информацията, която получих, е доста забавен материал по тази причина по какъв метод Нотариуса е работил в правосъдната система.  То може да бъде разказано с една дума – корупция. Ще  предоставя всичко на комисията, която беше образувана в Народното събрание. Те дружно с прокуратурата би трябвало да изяснят случая.

Предсрочни избори може постоянно да има. Трябва да се отнесем съществено към обстановката и това, което се случва в страната. Преговорите започнаха през медиите, преди да са почнали фактически. Има повече от един вид, през който Денков и Габриел взаимно да образуват външната ни политика. Те девет месеца работиха в доста добър синхрон ".

Това е написал Атанасов.


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР