Съпредседателят а ВМРО и български представител в Европейския парламент Ангел

...
Съпредседателят а ВМРО и български представител в Европейския парламент Ангел
Коментари Харесай

Джамбазки внася в НС Концепцията на ВМРО за интеграция на маргинализираните общности

Съпредседателят а Вътрешна македонска революционна организация и български представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки още веднъж внася в Народното събрание тактиката на Вътрешна македонска революционна организация за интеграция на маргинализираните общности, чиято съществена цел е намирането на метод тези хора да бъдат вписани в обществото ни. Това оповестиха от пресцентъра на партията.

Ангел Джамбазки акцентира, че до момента в който политически импотентните лицемери в българското Народно заседание „ тупат топката ” с 10 секундни съвещания, с цел да имат време за подмолни сделки за властта, битовата етническа престъпност избухва, а държавността абдикира за следващ път.

Само за няколко дни са налице три разнообразни вести за мелета с брадви, лопати, вили, нахлуване над беззащитно момиче и над лекарски екип. Етническият генезис на причинителите е повече от явен, написа още съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация.

Години наред едни избрани соросоидни НПО-та усвояваха милиони левове за интеграция, години наред едни хора ни обясняваха за някаква политическа уместност, за приемливост и защо ли не още. Ето го резултата. Видяхме го и преди известно време в Казанлък от хора, които не зачитат нито закона, нито естественото човешко отношение. А страната нехае, няма я, тъкмо там, където би трябвало най-много да бъде -  в махалите, акцентира още българският представител в Европейския парламент.

Ангел Джамбазки напомня, че от години Вътрешна македонска революционна организация има предложение за справяне с битовата етническа престъпност. И подчертава върху многократното ѝ внасяне в няколко национални събрания.

Едни и същи „ хора ” ги беше боязън да я одобряват и приложат, с цел да не им се скара някой извън и тъй като няма да могат да купуват гласовете в махалите. Крайно време е да сложим ред в нашия дом, а който не желае да съблюдава реда - сопа, приключва съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР