Съперникът на Лудогорец в 1/16-финалите на турнира Лига Европа Милан

...
Съперникът на Лудогорец в 1/16-финалите на турнира Лига Европа Милан
Коментари Харесай

Милан живна след победа над Интер за Купата


Съперникът на Лудогорец в 1/16-финалите на шампионата Лига Европа Милан изпраща с въодушевление 2017 година, откакто излъга Интер с 1:0 в дербито на Милано от четвъртфиналите за Купата на Италия, което за първи път в своята история се реши след продължения.

Намиращият се в сериозна рецесия състав на " росонерите " завоюва исторически мач против " нерадзурите " след 120 минути игра. Герой за " червено-черните " стана 19-годишният нападател Патрик Кутроне, който влезе запаса и донесе триумфа с гол в 104-ата минута на мача.

На полуфинала играчите на Дженаро Гатузо излизат против Лацио, който ден по-рано надделя Фиорентина също с 1:0. Битката за финала ще се реши в два мача сред януари и февруари.

" Победата е значима, само че не взема решение нито един наш проблем. Днес показахме, че имаме темперамент. Ще бъде лицемерно да твърдим, че сме си решили проблемите, само че този триумф ни дава глътка въздух ", разяснява треньорът на Милан Дженаро Гатузо.

" Като футболист съм спечелил всичко, само че като треньор съм едвам първоначално. Може и да съм най-лошия треньор в Серия А, само че постоянно желая да надвивам, даже когато играя на двора със сина си ", сподели още Рино.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР