Съперникът на Локомотив Пловдив в Европа ФК Копенхаген е на

...
Съперникът на Локомотив Пловдив в Европа ФК Копенхаген е на
Коментари Харесай

Копенхаген брои 1.5 милиона евро за играч, продава в Милан Д...

Съперникът на Локомотив Пловдив в Европа ФК Копенхаген е на път да направи впечатляващ трансфер. Португалската профилирана футболна медия „ O Jogo “, заяви, че датчаните са се договорили с Брага за 23-годишния национал на ЮАР Лутър Сингх. Той е гласен за заместител на звездата Мохамед Дарами. 19-годишният гений, който блесна в първия мач с черно-белите на Лаута, е алтернатива за лятната селекция на Милан.

Според португалското издание договорката за Сингх, който може да работи по двата фланга, както и на върха на офанзивата, ще стане факт след рутинни медицински прегледи. Спорен нея Брага ще получи 20 % от сумата над 1,5 млн. евро при идващ трансфер на играча. Сингх бе част от състава на ЮАР на олимпийските игри в Токио.

Интерес към футболиста проявяваха Лех Познан, Боависта и Омония Никозия. Сингх вкара 36 гола и записва 20 асистенции в 162 мача, откогато дебютира професионално във второто равнище на Швеция през 2015 година Тогата той бе част от ГАИС, откъдето се реалокира в Португалия и направи чудесно усещане с изявите си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР