Съперничеството между Кристиано Роналдо и Лионел Меси е в миналото.

...
Съперничеството между Кристиано Роналдо и Лионел Меси е в миналото.
Коментари Харесай

Роналдо: Съперничеството с Меси приключи

Съперничеството сред Кристиано Роналдо и Лионел Меси е в предишното. Признанието пристигна от португалеца, който призна, че двамата са съумели да трансформират историята. И е реалност - Кристиано и Лео пренаписаха редица статистики и ранглисти в опит да бъдат на върха. От този сезон двамата са надалеч от Европа. Роналдо е част от Ал Насър в Саудитска Арабия, а аржентинецът се радва на нов живот в Съединени американски щати, където облече екипа на Интер Маями.

“С Меси променихме историята на футбола. Споделяхме една сцена в продължение на 15 години, нашето съревнование беше положително и на почитателите им харесваше, само че към този момент завърши ”, съобщи Роналдо на конференция на националния отбор на своята татковина.

“Ако обичате Кристиано, няма потребност да ненавиждате Меси. Не бих споделил, че сме другари, само че взаимно се почитаме ”, продължи нападателят на Ал-Насър.

“В началото, когато отидох там, всички твърдяха, че съм бил вманиачен. Сега обаче виждате какво се случва в Саудитска Арабия. Тамошното състезание ще задмине по мощ това на Португалия и ще става все по-силно. Горд съм, че бях пионер на развиването на саудитското състезание и желая лигата там да продължи по същия метод. За мен е огромна чест да сменя и културата, а не просто футболния тим и състезание. Горд съм да виждам по какъв начин от ден на ден звезди идват там ”, щастлив е Роналдо.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР