Съотборникът на Кими Райконен в Тракхаус за този уикенд Даниел

...
Съотборникът на Кими Райконен в Тракхаус за този уикенд Даниел
Коментари Харесай

В НАСКАР: Райконен не знае колко сме агресивни

Съотборникът на Кими Райконен в Тракхаус за този уикенд Даниел Суарес предизвести последния международен първенец на Ферари във Формула 1, че водачите в НАСКАР са доста нападателни. Мексиканецът беше в ролята на консултант на Кими по време на теста преди надпреварата на “Уоткинс Грен ” и предвижда, че финландецът ще е бърз в неделя. В същото време от отбора демонстрираха по какъв начин ще наподобява автомобила на Райконен за идното съревнование.

“Тестът беше добър, почувствах се като Кими - изясни Суарес. - Той се опитваше да научи оптимално доста за колата, а аз желаех да науча всичко допустимо от него, тъй като Райконен е страховит водач. Кими не е пристигнал тук да се забавлява, той подхожда съществено съм идния старт и се готви съществено, през уикенда ще е доста забавно. ”

Суарес обаче напомни на Кими, че съперниците му на пистата ще се борят здраво с него.

“Мисля, че Кими ще е бърз, само ще трябва да се адаптира още малко - допълни Дани. - Райконен не познава съперниците си в НАСКАР, не знае как се състезават те, колко са агресивни, какво да очаква от тях. Дори да сложим най-добрия пилот в света в непознат автомобил, в нов шампионат и на ново трасе, ще му трябва известно време, за да се адаптира и да демонстрира скорост.”
 Кой ще усъвършенства забавен връх на Райконен? Кой ще усъвършенства забавен връх на Райконен?
И още подсказване от страна на Суарес за трудностите пред Кими този уикенд.
 Кими с първи тест преди старта в НАСКАР Кими с първи тест преди старта в НАСКАР
“Райконен незабавно ще се сблъска с компликации - борби по трасето, няколко рестарта, ще би трябвало да пази гумите, спирачките, да е акуратен при спиранията в бокса - всичко това ще е ново за него, макар че тренира някои неща като спиранията в бокса. Ще го кажа по този начин, в случай че аз се готвех за старт в Европа, то щеше да ми се желае да се приготвям по този начин, както го прави Кими за “Уоткинс Глен ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР