Съотборникът на българския национал Мартин Минчев в Спарта Прага -

...
Съотборникът на българския национал Мартин Минчев в Спарта Прага -
Коментари Харесай

Съотборник на Мартин Минчев в Спарта Прага призна, че е хомосексуален

Съотборникът на българския национал Мартин Минчев в Спарта Прага - Якуб Янкто, призна, че е хомосексуален, съобщи Българска телеграфна агенция. Чешкият национал е благосъстоятелност на испанския Хефате, само че играе чартърен в гранда от Прага.

Той направи признанието си в прочувствен видео клип. " Здравейте, аз съм Якуб Янкто. Аз съм хомосексуален и към този момент не желая да се укривам ", съобщи халфът.

" Като всички останали имам своите мощни страни и недостатъци. Имам семейство, другари и работа, която се пробвам да върша по най-хубавия метод в последните години - с професионализъм, съвестност и пристрастеност. И желая да пребивавам живота ми свободно. Без страхове и предубеждения. Без принуждение. Но с обич. Хомосексуален съм и към този момент не желая да го укривам ", съобщи в обръщението си в обществените мрежи Янкто.

Италианският Ювентус бе първият футболен клуб, който поддържа Янкто след признанието му. Чехът е известен в Италия, защото игра в продължение на три години в Сампдория.

View this post on Instagram





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР