Съоснователят на Blue Owl, един от най-големите алтернативни мениджъри на

...
Съоснователят на Blue Owl, един от най-големите алтернативни мениджъри на
Коментари Харесай

Blue Owl се насочва към инфраструктурни инвеститори в търсене на придобивания

Съоснователят на Blue Owl, един от най-големите различни мениджъри на активи на Уолстрийт, сподели, че групата възнамерява да продължи да търси придобивания, с цел да разшири компанията отвън главния си бизнес за образуване на финансиране за други групи за частни финансови вложения.

Марк Липшулц, съ-изпълнителен шеф, сподели, че основаната в Ню Йорк капиталова група обмисля придобиването на инфраструктурен вложител или заемодател с фокус върху основаване на секюритизирани задължения, обезпечени от активи като самолети или съоръжение чартърен.

„ Има други бизнеси, които ще прибавим, които са или прилежащи алеи, или запълват празнини за нас “, сподели той пред Financial Times, наблягайки както инфраструктурните вложения, по този начин и основаване на обезпечени с активи задължения като „ област, в която бихме могли да растем органично или да придобием нови качества “.

Големи институционални вложители се натрупват в инфраструктурния бранш, до момента в който се стремят да извлекат изгоди от про...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР