Съоръжението ще се проектира върху празен общински терен в Тракия“,

...
Съоръжението ще се проектира върху празен общински терен в Тракия“,
Коментари Харесай

Тракия с полигон за кормуване, още 140 000 лв. за спорт

Съоръжението ще се проектира върху празен общински терен в „ Тракия “, в случай че на утрешната сесия съветниците гласоподават 36 000 лв.. Идеята е на градската администрация.

В Пловдив няма особено отредено място, където да се образоват бъдещите водачи и с построяването на полигон ще се увеличи равнището на подготовката, смята кметът на „ Тракия “ Костадин Димитров. Подходящ терен има до паметника на Скобелева майка. Проектът ще включва и постройка, която ще се дава на автошколи за преподаване на доктрина.

Предложението беше импортирано за гласоподаване на последната сесия преди лятната почивка, само че опозицията го бойкотира. Заедно с него тогава отпадна финансирането и на още десетина плана. Както „ Марица “ писа, съветниците бяха отказали бюджетни пари даже и за археологическите разкопки на Римския форум-север до Одеона.

Администрацията подхваща на следващия ден още един опит за изменение на бюджета, като вкарва настояванията за пари за наново гласоподаване. За разкопките са планувани 28 000 лв.. Ако не ги провиснал, изследването на античния площад до Одеона ще спре, тревожи се археоложката Мая Мартинова.

За видеокамери на бул. „ Кн. Мария Луиза “ се желаят 40 000 лева, а за наблюдението на новия шадраван на Бунарджика - 70 000. Допълнително за спортни действия са препоръчани 140 000 лв., защото заложените в бюджета пари в размер на 1 240 000 лв. свършиха. За отводнителната система на бул. „ Марица-юг “ кметът на „ Централен “ Георги Стаменов чака 6000 лв..

Колегата му от регион „ Източен “ Николай Чунчуков се надява на 6303 лв. за ремонт на футболното игрище в „ Изгрев “. Той е декларирал, че още 29 460 лв. трябват за заплати на личния състав, който ще бъде назначен в две нови яслени групи в ДЯ „ Веселушка “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР