Съоръжение във формата на пингвин помага на начинаещите деца да

...
Съоръжение във формата на пингвин помага на начинаещите деца да
Коментари Харесай

Ивайло Иванов: Всеки е добре дошъл на ледената пързалка в Сливен

Съоръжение във формата на пингвин оказва помощ на начинаещите деца да създадат първи стъпки с кънките по време на заниманията на ледената пързалка в Сливен.

Ивайло Иванов, притежател на компанията, която обезпечава зимното прекарване в града, изясни, че фигурата е определена с цел да провокира позитивна страст у децата. Това е оборудване с дръжки, сложено върху ски, с избрана тежест. Тя е подобаваща за деца на 5-6 години, с цел да могат да балансират и да се научат да избутват пингвина по леда, като го пързалят.

„ Идеята е малчуганите да пързалят детската фигура, а не да се придържат към нея, като чакат, че тя ще ги научи да се оправят с кънките ”, добави Иванов.

По думите му, не трябва да се чакат чудеса от оборудването, а е належащо всеки, който желае да опита със зимния спорт да има настройката, желанието и търпението да се оправя с грешките и компликациите от вида рухване и пострадване.

„ Това са естествени неща в зимните спортове. Няма оборудване, което вълшебен да накара някой да се оправи с кънките. А и триумфът идва от възпитанието у дома. Ледае за всички. Всеки е добре пристигнал ”, сподели още притежателят на компанията, осигуряваща зимното оборудването.

В аудиото чуйте още отИвайлоИванов…
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР