Съобвиняем по делото за намеса в изборите в Джорджия през

...
Съобвиняем по делото за намеса в изборите в Джорджия през
Коментари Харесай

Прокурорът на Джорджия твърди, че Фани Уилис е помолила Брадли да не свидетелства за афера: „Те идват след нас“

Съобвиняем по делото за интервенция в изборите в Джорджия през 2020 година споделя, че нов очевидец е подготвен да даде показания против Фани Уилис, в случай че доказателствата бъдат обновени в процедурата по нейната дисквалификация.

Дейвид Шафър, някогашен ръководител на Републиканската партия на Джорджия, подаде уведомление за препоръчани свидетелски показания във Върховния съд на окръг Фултън, обявявайки, че Синди Лий Йегър, съглавен заместник-окръжен прокурор на окръг Коб, е подготвен да се яви като очевидец, заяви FOX 5 Атланта.

Според документите, Йегър твърди, че е имал " многочислени " взаимоотношения със звездния очевидец на отбраната Терънс Брадли и може да удостовери изказванията си, че Уилис е почнал спекулация със специфичния прокурор Нейтън Уейд години по-рано от двамата твърди.

„ Г-н Уейд дефинитивно е почнал сантиментална връзка с госпожа Уилис по времето, когато госпожа Уилис се кандидатира за областен прокурор през 2019 година до 2020 година “, се споделя в обобщение на пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР