Съобщено е, че Гари Голдсмит се е насочил към повече

...
Съобщено е, че Гари Голдсмит се е насочил към повече
Коментари Харесай

Гари Голдсмит `насочва вниманието си към огромно телевизионно шоу` след появата на ITV Celebrity Big Brother

Съобщено е, че Гари Голдсмит се е насочил към повече телевизионна работа след присъединяване си в Celebrity Big Brother.

Въпреки че 58-те -годишният, който е чичото на Кейт Мидълтън, беше първият, за който се гласоподава за обновената версия на шоуто на ITV, споделя се, че се надява това да докара до повече време в ефир и явно гледа на роля в Dragon's Den идната.

Известен с работата си в региона на набирането на ИТ личен състав, Гари ръководи няколко бизнеса, както и хоства подкаст, наименуван Pints ​​of View, и съгласно сведенията той самичък по себе си коства към £30 милиона. Въпреки че си е спечелил прозвището „ кофти – неприятен чичо “ през годините след няколко конфликта със закона, счита се, че желае да съобщи своя бизнес усет на другите, тъй че да бъдеш Дракон в Dragon's Den може да е идеално.

Ако слуховете са правилни, той скоро може да се причисли към хора като Питър Джоунс, Дебора Мийдън, Сара Дейвис, Тукър Сюлейман и Стивън Бартлет. „ Гари има редица сполучливи бизнеси и иск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР