Съобщено е, че бившият световен шампион по колоездене Рохан Денис

...
Съобщено е, че бившият световен шампион по колоездене Рохан Денис
Коментари Харесай

Съобщава се, че бившият световен шампион по колоездене Рохан Денис е обвинен, след като съпругата на олимпийския шампион Мелиса Хоскинс е убита от кола

Съобщено е, че някогашният международен първенец по колоездене Рохан Денис е упрекнат във връзка със гибелта на брачната половинка му, олимпийската колоездачка Мелиса Хоскинс, която умря откакто беше блъснат от транспортно средство, до момента в който караше в Аделаида.

Австралийските медии оповестяват, че Денис е упрекнат в причиняване на гибел посредством рисково шофиране, застрашаване на живота и шофиране без дължимата грижа. В отчетите се споделя, че той е бил освободен под гаранция, с цел да се яви пред магистратския съд в Аделаида през март.

32-годишният Хоскинс се състезава за Австралия на Олимпийските игри в Лондон и Рио де Жанейро.

разгласява изказване за обществените медии удостоверяват гибелта на Хоскинс.

„ Нашите съболезнования са към фамилията, приятелите и колоездачната общественост на Мелиса в този извънредно сложен миг “, сподели комисията.

Полицията сподели, че незабавните служби са се обадил на адрес в Мединди, предградие на Аделаида, към 20 часа. Събота, след известия, жена е била блъсната о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР