Съобщава се, че Reddit е посъветван да се насочи към

...
Съобщава се, че Reddit е посъветван да се насочи към
Коментари Харесай

Reddit обмисля оценка от най-малко $5 милиарда в IPO: доклад

Съобщава се, че Reddit е посъветван да се насочи към оценка от най-малко $5 милиарда, защото се приготвя евентуално да стане обществена тази година – дребна част от това, което уеб сайтът за обществени медии беше казано, че коства единствено преди три години.

Базираната в Сан Франциско компания се „ насочва към оценка в междинни едноцифрени милиарди “ и може да листне акциите си най-рано през март, заяви Bloomberg, цитирайки хора, осведомени с въпроса.

Дори препоръчаната оценка от 5 милиарда $ може да е претенциозна. Изходът отбелязва, че частните покупко-продажби с некотирани акции на Reddit са оценили компанията на 4,8 милиарда $ или по-малко. Офертите в базата данни на Rainmaker Securities алармираха за оценка сред 4,5 и 4,6 милиарда $.

Reddit към момента не е оповестил дефинитивно решение дали да стане обществен и основни детайлности за евентуален ход, като тъкмо време и оценка, може да се трансформират. Това ще бъде първата огромна обществена медийна платформа, която ще стане обществена сл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР