Съобщава се, че новата драма на Netflix Scoop включва шокираща

...
Съобщава се, че новата драма на Netflix Scoop включва шокираща
Коментари Харесай

Новата драма на Netflix Scoop вижда как принц Андрю „шокиращо се шегува за своя „приятел“ Джими Савил“ преди ТОВА скандално интервю за Newsnight

Съобщава се, че новата драма на Netflix Scoop включва шокираща сцена, в която принц Андрю се майтапи за своя „ другар “ Джими Савил (Руфъс Сюел, изобразен като принц Андрю в Scoop)

Филмът, който излиза на 5 април, пресъздава автомобилната злополука на опозорения Роял, изявление в Newsnight за неговата връзка с наказания педофил Джефри Епщайн  (Джими Савил на фотографията 2006 г.)

Изданието оповестява, че филмът, в който вземат участие Джилиан Андерсън като Емили Мейтлис и Бил Пайпър като продуцента на Newsnight Сам Макалистър разказва херцога на Йорк като „ муден, подведен простак “.

Той освен изобличава личния състав си, че не е подредил вярно сбирката си от плюшени мечета в друга сцена той излиза от ваната изцяло гол.

Това идва, откакто актьорът Руфъс призна, че в началото е съжалявал, че е приел ролята, тъй като е била отвън зоната му на комфорт. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР