Съобщава се, че на Cat Deeley е било казано да

...
Съобщава се, че на Cat Deeley е било казано да
Коментари Харесай

Наруши сделката за 550 000 британски лири на Cat Deeley This Morning, след като й беше „отказано специално отношение“

Съобщава се, че на Cat Deeley е било казано да избере сред водеща на This Morning в Обединеното кралство или работата си в Съединени американски щати So You Think You Can Dance.

47-годишната телевизионна водеща беше извънредно разкрита от Mirror като заместител на Холи Уилоуби в шоуто на ITV, като новият й съводещ ще бъде Бен Шепърд от Good Morning Britain.

Но до момента в който двойката се приготвя да бъде новите „ Холи и Фил “, се твърди, че Cat няма да получи никакво „ особено отношение “, с цел да може да извършва отговорностите си на показване в Съединени американски щати, където тя е хазаин на So You Think You Can Dance от 2006 година и се приказва, че печели £344 000 на сезон, което се равнява на £43 000 на епизод.

Това значи, че Cat е трябвало да вземе сърцераздирателното решение да напусне работата тя обича през последните 18 години да поеме ролята на Тази заран. Говори се обаче, че ще удвои парите си, в случай че го направи, защото продуцентите са подготвени да отделят £555 000 на година, с цел да я заловен. С неотдавнашнот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР