Съобщава се, че Меган Маркъл иска отговори“ от крал Чарлз

...
Съобщава се, че Меган Маркъл иска отговори“ от крал Чарлз
Коментари Харесай

Меган Маркъл „иска отговори“ от крал Чарлз на фона на „объркване“, казва кралски експерт

Съобщава се, че Меган Маркъл „ желае отговори “ от крал Чарлз по отношение на потреблението на нейната кралска купа, твърдяно от специалист.

Кралският коментатор Нийл Шон направи изказвания, че и Меган, и принц Хари „ не схващат за какво “ са били подложени на разнообразни правила от останалите членове на кралското семейство, макар че са се отдръпнали от формалните си отговорности преди близо четири години. Опитът на двойката да стане финансово самостоятелна от кралските фамилии ги видя да подписват контракти за милиони долари с Netflix и Spotify.

Но в този момент, съгласно Нийл, Меган има въпроси, на които желае кралят да отговори и се твърди, че даже се е пробвала да провежда среща с него, с цел да обсъдят основни въпроси, които тя намира за значими, откогато се причисли към фамилията. Говорейки в канала си в YouTube, той сподели: „ Меган Маркъл желае някои отговори от Негово Величество краля. Тя се опита да уреди среща с него, изпрати му писмо и искаше персонално да изясни тъкмо проблемите, с които се е сблъск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР