Сънят е необходимо условие за оптимално здраве и благополучие, но

...
Сънят е необходимо условие за оптимално здраве и благополучие, но
Коментари Харесай

Kои зодии имат нужда от най-много сън?

Сънят е належащо изискване за оптимално здраве и благоденствие, само че не всички се нуждаят от него по равно. Има хора, които имат потребност от по-малко сън, до момента в който други прекарват най-голяма част от деня си в обятията на Морфей (богът на съня). В актуалната публикация ще разгледаме кои зодии имат потребност от най-вече сън. Ако сте любопитни да разберете кои са те, прочетете напред.

Риби

Хората, родени под зодия Риби, постоянно прекарват по-голяма част от деня си в фантазии и мечти. Това може да ги изтощи душевен, заради което има потребност да поспят повече от останалите. Рибите са единствените, които могат да заспят надълбоко, даже на шумно място. Те желаят най-малко 10 часа добър сън, с цел да ги излекува от дълбоките им мисли.Разбира се, доста рядко го получават.

Рак

Хората, родени под зодия Рак, са известни с чувствителността си, което ги прави уязвими към напрежението. Затова те имат потребност от повечко време за отмора и релаксация. Раците ще наложат всевъзможни ограничавания с цел да могат да се посветят на съня си. Те желаят минимум 9 часа сън, с цел да бъдат подготвени за новия ден, само че това им се случва единствено понякога.

Телец

Хората, родени под зодия Телец, са земни същества, които обичат своя комфорт. Те са доста дисциплинирани и работят интензивно, с цел да доближат задачите си. Този труд обаче ги изтощава, заради което имат потребност от доста отмора и сън. Телецът ще дава всичко, с цел да възвърне своята сила. Те желаят най-малко 8-9 часа сън, с цел да бъдат подготвени за новия ден и когато не го получат - са ядосани на всички към тях.

Лъв

Хората, родени под зодия Лъв, знаят по какъв начин да забавляват другите, само че те също имат потребност от внимание и отмора. Лъвът обича да бъде в центъра на вниманието и да наподобява превъзходен, само че с цел да реализира това, би трябвало да има задоволително сила. Те имат потребност от 8-9 часа сън, с цел да могат да бъдат цялостни с жизнеспособност и сила. Сънът е витално значим за поддържане на положително здраве и благоденствие, само че според от зодията, можем да имаме разнообразни потребности за сън. Независимо от зодията ни, би трябвало да се стремим да си почиваме задоволително, с цел да можем да се оправим с ежедневните провокации. Ако нашата зодия има потребност от повече сън, то ще бъде добре да изградим здрава рутина за съня и да се стремим да посветим задоволително време за отмора, с цел да можем да се усещаме изцяло нашарени и подготвени за новите провокации, писа Actualno.com.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР