Сънуваме един човек постоянно с причина. Има няколко значения на

...
Сънуваме един човек постоянно с причина. Има няколко значения на
Коментари Харесай

Защо сънуваме един и същи човек?

Сънуваме един човек непрекъснато с причина. Има няколко смисли на този сън.

Човекът има огромно въздействие върху вас

Една от вероятните аргументи непрекъснато да сънувате някого е, че този човек има огромно въздействие върху вас. Без значение какво се случва в сънищата ви, те постоянно са отражение на вашето подсъзнание. Човек, който има огромно въздействие върху вас, също е човек, който е закотвен в подсъзнанието ви.

Нестабилна връзка

Независимо дали става дума за сътрудник, съучастник или приятел; в случай че някой постоянно се появява в сънищата ви, има възможност да сте в нестабилни връзки или имате неразрешени проблеми. Сънищата са единствено индикация, че желаете да разрешите проблемите, които имате с този човек – умишлено или неумишлено.

Отнесли сте се неприятно с този човек

Може да сте били несправедливи, груби, студени или нечестни към някого. Съзнателно или неумишлено, може да се чувствате отговорни за това. Затова индивидът постоянно се появява в сънищата ви.

Вижте още: Кучетата могат да надушват заболяванията при хората

Прошка

Може би е било тъкмо противоположното и този човек е бил неправдив към вас. Сънят може също да бъде знак, че сте подготвени да простите на някого и да продължите живота си.

Всеки сън е резултат от вашето подсъзнание. Ще продължим да сънуваме един човек, до момента в който не разгадаем казуса, обвързван с него.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР