Сантиаго Ариас не изживява най-добрите си дни в Атлетико Мадрид.

...
Сантиаго Ариас не изживява най-добрите си дни в Атлетико Мадрид.
Коментари Харесай

Интер се прицели в защитник на Атлетико Мадрид

Сантиаго Ариас не изживява най-хубавите си дни в Атлетико Мадрид. Колумбиецът не се е появявал за „ дюшакчиите “ от месец и не влиза в проектите на Диего Симеоне. Вече има няколко клуба, които са се свързали с мадридчани за услугите на десния бранител.

Най-настойчив е Интер, а не по-малко апетити имат Евертън и Наполи.

Интересното е, че „ нерадзурите “ не се възползваха от опцията да закупят бранителят на Атлетико Симе Вършалко, който игра чартърен в Милано през предишния сезон. Тогава от Интер не подписаха с хърватина, тъй като имаше травма в коляното.

Но сега точно Вършалко е лишил мястото на Ариас в дясната зона на отбраната и това може да принуди колумбиеца да премине на „ Сан Сиро “.

Сантиаго Ариас направи мощно усещане с екипа на ПСВ през сезон 2017/18. Но в Атлетико не съумя да се пребори с конкуренцията на Хуанфран, Вършалко и Трипиър.

El @Inter se sumó al @sscnapoli en la búsqueda del lateral colombiano, Santiago Arias, que no cuenta para Simeone. Además, el equipo neroazzurro también tiene en carpeta a Nelson Semedo, del @FCBarcelona pic.twitter.com/tkyKGoxJnt
— DM Todo Fútbol (@dm_todofutbol) March 25, 2020
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР