Санкциите за нарушителите стигат до 500 леваВъведоха пълна забрана за

...
Санкциите за нарушителите стигат до 500 леваВъведоха пълна забрана за
Коментари Харесай

В квартал „Факултета” реагираха остро на забраната за движение на каруци

Санкциите за нарушителите стигат до 500 лв.

Въведоха цялостна възбрана за придвижване на каруци в София. Промяната влезе в действие от 1 юни. Тя действаше и до момента в центъра на столицата, по Околовръстното и по главните булеварди, на процедура обаче това не спираше транспортните средства с животинска двигателна сила. Новото в този момент е, че каруците на нарушителите и конете ще бъдат арестувани, а санкциите може да стигнат до 500 лева Репортерът на Стоян Нешев и операторът Георги Чобански потеглиха на лов за каруци.

Забраната ще се отрази най-тежко на Траянка от квартал „ Факултета”.

„ Много дами сме каруцари. Наследих занаята от татко ми”, сподели тя. И разясни, че каруцата ѝ коства 500 лева, а конят 2000 лева

„ Нямам опция за кола. Чистим изби, жилища за пари. Ако забранят каруците, ще стане по-лошо. Хората ще стартират да крадат, с цел да се изхранват”, показа още дамата. Тя ни сподели и документите на каруцата.

Според общинския консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера сходни средства за придвижване са причина за произшествия, а също така постоянно ги карат малолетни и малолетни.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР