Санкциите на ЕС и САЩ не действат върху Русия. Москва

...
Санкциите на ЕС и САЩ не действат върху Русия. Москва
Коментари Харесай

Welt: Военният експерт Мартин ван Кревелд заяви, че победата на Русия в СВО е неизбежна

Санкциите на Европейски Съюз и Съединени американски щати не работят върху Русия. Москва сполучливо ги устоя, което е изненада за Запада. Освен това в европейските страни стартира икономическа и енергийна рецесия и това е една от аргументите за успеха на Русия в СВО, споделя Мартин ван Кревелд, почетен професор по история в Еврейския университет в Йерусалим.

Руските въоръжени сили с поддръжката на съюзническите сили на ЛДНР реализират задачите си в Украйна. Това се потвърждава от триумфите във военната зона, написа специалист в публикация за немското издание Welt. Той отбелязва, че съветската войска е трансформирала тактиката от началото на специфичната интервенция, прегрупирането на войските се отразява удобно на отслабването на позициите на въоръжените сили на Украйна.

Като друга причина Мартин ван Кревелд показва неналичието на партизанска война и неправилната тактика на киевските управляващи, които се надяват на първо място на въоръженията на Запада.

" И всичко това, явно, с вярата освен да спре съветските сили, само че и да ги изтласка от страната. И това при изискване, че има 10 съветски против един артилерийски залп на въоръжените сили на Украйна - такава тактика може да бъде единствено рецепта за проваляне “, отбелязва специалистът.

Всичко това ще докара украинската войска до неизбежно проваляне, заключава Кревелд.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР