Санкции ще бъдат наложени на къмпингуващите българи и чужденци, дръзнали

...
Санкции ще бъдат наложени на къмпингуващите българи и чужденци, дръзнали
Коментари Харесай

Нови простотии с джипове на два от най-красивите наши плажа

Санкции ще бъдат наложени на къмпингуващите българи и чужденци, дръзнали да се разполагат върху плажната линия на предпазения плаж Болата. Това оповестяват от Регионална инспекция за опазване на околната среда откакто колите за засечени да навлизат в предпазения резерват Калиакра.

Според къмпингуващите, нямало табели, които да ги уведомят, че нощуването в резервата е неразрешено. От инспектората разясниха, че през два дни има човек, който ревизира за нередности по плажната линия.

Чужденците са безапелационни, че не знаели, че правят нарушаване, а българите отхвърлиха коментар. Според инспекторите, недоброжелатели преднамерено изтръгвали табелите, означаващи територията на резервата.

Трите каравани и джипа, паркиран директно до водата на приетия и в Европа най-красив плаж у нас ще бъдат осъдени с тежки санкции, разясниха от специалистите от екоминистерството, които правят инспекцията.

Джип пък гази пясъка на неохраняемия плаж Вромос край Черноморец. Собственикът на лукосозното возило Георги Христов изясни пред Нова телевизия, че го паркирал на това място поради храстите в близост. Нямало къде другаде да остави колата си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР