Санитарните власти на остров Тенерифе са изписали българското семейство, което

...
Санитарните власти на остров Тенерифе са изписали българското семейство, което
Коментари Харесай

Извънредни новини за българското семейство, което бе блокирано в Тенерифе

Санитарните управляващи на остров Тенерифе са изписали българското семейство, което бе блокирано в хотел в Тенерифе поради подозрения за ковид. Сънародниците ни трябваше да останат там до момента в който се изяснят събитията със случая в хотела, заяви Бойко Христов от Националния действен щаб за битка с новия ковид COVID-19.
Семейството може да се прибере в България по последна информация на Министерство на външните работи.

Министерството на външните работи предлага да не се пътува до Иран по отношение на повишение на броя на инфектираните с ковид (COVID-19), заяви още Христов.

Министерството е разгласило известие на ситуационния център с рекомендации към българските жители. Препоръчва се да се заобикалят пътувания до Иран, без значение от тяхната цел; при положение на неотложна нужда от пътешестване, жителите да се срещнат с равнището на риска и естеството на опасността за здравето им, да се записват в посолството в Техеран, с цел да се реализира контакт с тях.

Препоръчва се още да се осведомят за затварянето на границите на прилежащите страни, както и да регистрират евентуалната заплаха да не могат да извършат назад пътешестване при завръщане от Иран, да съблюдават карантинния интервал.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР