Сънищата в нощта на Бъдни вечер срещу Коледа са съдбовни! Сънищата

...
Сънищата в нощта на Бъдни вечер срещу Коледа са съдбовни! Сънищата
Коментари Харесай

Сънищата в нощта на Бъдни вечер срещу Коледа са съдбовни!


Сънищата в нощта на Бъдни вечер против Коледа са съдбовни! Сънищата в нощта сред Бъдни вечер и Коледа, които са най-големите християнски празници в календара, имат мощно значение за бъдещето и се дефинират като оракулски.
Сънуваното в нощта против Коледа
може да ви демонстрира какво ще се случи в бъдеще. Тази информация обаче не се отнася за една съответна година, а за идващите 5 години.

Сънищата между двата празника могат и да ви предизвестяват за заплахите, които ви чакат, или да ви насочват по какъв начин по-успешно да преминете през компликациите.
Ако виждате ярка горяща свещ
в съня си против Коледа , значи, че през идващите години ще се радвате на добро здраве и позитивни въодушевление.

Ако сънувате, че хапвате и пиете на маса, идващите години ще са значителни за вас и
няма да страдате от липса на пари.
Но ако сънищата ви са свързани с рухване, блуждаене или губене на движимости, годините няма да са леки за вас в материално отношение.

Сънища, в които болен човек се вижда в кухнята или спалнята на своя дом, демонстрират, че него го чака скорошно и бързо излекуване. Но в случай че сте здрав, а сънувате, че се разболявате в нощта на Бъдни вечер, то през идващите години заболяванията ще преследват
вас и вашите близки.
Очакват ви в действителност съществени тествания, в случай че сънувате, че сте обули неудобни обувки. Този сън е предизвестие, че през идващите 5 години ще пилеете неразумно пари, а по-късно ще ви се наложи да се преценявате с оскъдицата.

Сънищата, свързани с вода между Бъдни вечер и Коледа с ъщо имат огромно значение. Когато сънувате, че плувате или плавате с някакво средство умерено и необезпокоявани, значи, че през идващите години ще държите
събитията към вас под надзор.
Когато в сънищата ви се появяват двойки птици – гълъби, патици или лебеди, тогава ви чакат години на щастлива и споделена любов, която ще израства в съществено обвързване като брак.

За сватба свидетелстват и детайли като пеперуди, дъга дървета или тон на църковни камбани.
Ако в навечерието на Коледа
сънувате сериозната си половинка, не би трябвало да се съмнявате в неговата обич. Омъжените, които сънуват пръстени, обици или други кръгли предмети, би трябвало да пазят по-сериозно връзката си, защото е възможна изневяра.
Сън, в който ви се появява ангел,
демонстрира, че всички неприятности ще отминат и ще се радвате на сполучливи години. Ако сънувате, че получавате подаръци, ще може да разчитате на късмета си през идващите години.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР