Сънищата в 25 лунен ден (до 04:01ч)Обикновено в този лунен

...
Сънищата в 25 лунен ден (до 04:01ч)Обикновено в този лунен
Коментари Харесай

Сънищата и луната – четвъртък – 26 май 2022

Сънищата в 25 лунен ден (до 04:01ч)

Обикновено в този лунен ден се сънуват оракулски сънища. Тези сънища са неразривно свързани с интуицията,подсъзнанието и откровенията свише. Доверете се на вътрешния си глас. Ден за надълбоко потапяне във вътрешния свят.

Неблагоприятен сън свидетелства за това, че не изпълнявате своята задача.

Сънищата в 26 лунен ден (след 04:01ч)

Сънищата на този лунен ден могат да покажат вашите неприятни привички и пристрастявания, от които би било по-добре да се отървете, да видите тайните страни на душата си. Ако сънувате себе си в ролята на деспот, тогава възпирайте гордостта си, в случай че в противен случай ролята ви в съня е незначителна, това демонстрира, че имате прекомерно ниско самочувствие, над което би трябвало да поработите.

Ако сте били прекомерно сериозни към себе си в съня си, би трябвало да помислите за обективността на личната си самопреценка, тъй че да не пречи на разкриването на същинските ви качества в действителния живот.

Сънища при Луна в Овен

Когато Луната е в символ Овен, може да сънувате всичко, което е обвързвано с този знак: ярки персони, звезди, вашите персонални планове, проекти, цели, метода ви на деяние.

Положението на Луната в персоналния ви хороскоп демонстрира сферата на живота, към която сънят принадлежи.

Основният минус на Овена е егоцентризмът и в случай че сте видели сън с предсказване за неприятни събития, до момента в който Луната е била в Овен, анализирайте в какво се демонстрира вашият егоцентризъм. Не е належащо незабавно да станете великодушни и да започнете да раздавате нещата си.

Сънищата в четвъртък

Този ден се ръководи от планетата Юпитер. Сънищата в четвъртък ще ви подскажат кои дейности могат да доведат до триумф и за решение на въпроси, свързани с публичния и обществен живот.

Сънищата, които сте имали тази нощ могат да са свързани с бъдещите ви вероятности, работата, вашите началници, спонсори, наставници и настойници.

Ако в съня си сте били участник в огромно събитие, това е добър знак. Такъв сън значи, че скоро ще съумеете в обществените действия, следва ви бързо напредване нагоре по кариерната стълбица, а началниците ще бъдат положителни към вас.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР