Сънищата са проекции на съзнанието. Те се появяват, за да

...
Сънищата са проекции на съзнанието. Те се появяват, за да
Коментари Харесай

Разтълкуване на сънища: Какво значи килим насън?

Сънищата са проекции на съзнанието. Те се появяват, с цел да ни подскажат за нашите дълбоки мисли, терзания или фантазии. Затова постоянно сънуваните знаци подсказват за нещо, което е значимо за нас или за предсказване, което е обвързвано с нашето бъдеще. Всеки облик или предмет носи някаква символика и по този начин можем да разтълкуваме какво ни е планувала ориста. От нас зависи обаче дали ще се доверим на тези предсказания или ще оставим сънищата да бъдат просто сънища.

Килимът на пръв взор е нещо, което не би имало изключително значение във вашия сън. Оказва се обаче, че килимът в съня може да значи няколко неща:

1. Ако сънувате, че слагате килим на пода, то това е добра вест за вас. Този сън може да се пояснява, че ще имате лоялен и предан сътрудник, който да ви дава преданост.

2. Ако сънувате, че имате килим, само че го тупате, то това не е изключително удобно предсказване. Най-вероятно значи, че в бъдеще ще имате фамилни спорове или проблеми с членове на фамилията. Ако тупате килим, който има червен цвят, то това се пояснява като предстоящ скандал с непосредствен за вас човек.

3. Може да сънувате по какъв начин се разхождате по червен килим. Ако е по този начин, то това значи, че може би надълбоко в себе си съхранявате вяра да бъдете сполучливи. Най-вероятно желаете да се прославите и да добиете известност, по тази причина сънувате по какъв начин минавате по килима на славата.

 какво значи килимът насън

4. Ако в съня ви ходите по килим в различен цвят, само че с хубав дизайн, то може да очаквате заможно бъдеще. Най-вероятно ще добиете благосъстояния, само че това ще се реализира против полагане на труд и старания, а не безплатно.

5. Ако пък сънувате по какъв начин купувате нов килим за вашия дом, то това ви предвещава хубава вест. Бъдещето ще ви срещне с нов сътрудник, който може да се окаже вашата същинска обич.

6. Ако просто сънувате по какъв начин виждате червен килим, то това ви отрежда единствено позитивни страсти. Можете да го тълкувате като повод към това, да се отдадете на развлечение в своя живот.

7. Можете да сънувате и няколко килима. В този случай най-вероятно ще имате разногласия с непосредствен човек и то най-вероятно в сантиментален аспект. Тези спорове ще бъдат подбудени от ревнивост по отношение на вашия сътрудник.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР