Сънищата са древни народни тълкувания, служели за предсказание и тълкуване

...
Сънищата са древни народни тълкувания, служели за предсказание и тълкуване
Коментари Харесай

Сън за крава - символика и значение

Сънищата са антични национални тълкувания, служели за предсказване и пояснение на сегашни, минали или идни събития.

Фолклорните поверия приписват на сънищата избрана символика. Така съвсем всеки облик, предмет или събитие към този момент носи несъмнено обръщение, което да спомогне на хората да разгадаят своята орис.

В този смисъл, множеството хора са сънували най-малко един път сън с животно. Народните предсказания отреждат символно означение на всяко животно, по тази причина и елементарно можете да отгатнете, в случай че сте се сблъсквали с сходен сън.

Кравата е питомно животно, което нормално асоциираме със селския живот, дивата природа и обичаните млечни артикули. Появата на крава в съня ни обаче може да има разнообразни тълкувания.

Ето какво значи, в случай че сънувате крава:

Ако в съня си доите крава, то това е положително предсказване. Според фолклорните тълкувания, да доите крава значи да посрещнете бъдещи материални триумфи. Най-вероятно ще се радвате на победа в бизнеса или сте на път да се сдобиете с нови умения.

Ако сънувате по какъв начин виждате крава, която пасе трева, то това е различен добър знак. Обикновено тази панорама може да ви вещае скорошни мотиви за личностно задоволство. Най-вероятно ще усетите горделивост от ваш личен реализиран триумф.

 символика на съня с крава

Ако сънувате по какъв начин купувате крава, то това може да се пояснява като бъдещи огромни триумфи. Най-вероятно ще започнете нови инициативи, които да ви донесат обилни достижения.

Можете да сънувате стадо от крави, които са огромни и добре охранени. Този сън може да се пояснява като знак за изобилие във вашите ниви или градини.

Ако пък сънувате крава, която е хилава и с болен тип, това ви предсказва за бедна годишна продукция и ниско изобилие.

В съня си можете да колите или продавате крава. Това е неприятно тълкувание, защото този сън символизира бъдещи несполуки, компликации и провокации от хетерогенен темперамент.

Ако сънувате по какъв начин намирате мъртва крава, то това значи, че напълно скоро ще се почувствате изтощени и отегчени от актуалната си работа.

Ако в съня си видите крава с черен цвят, то значи напълно скоро вашите положени старания и самообладание ще бъдат наградени с триумф. Вероятно ще получите покачване, предложение за нова работа или анонимно подаяние.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР