Сънищата ни служат за преразглеждане на навиците и на възгледите

...
Сънищата ни служат за преразглеждане на навиците и на възгледите
Коментари Харесай

Какво означават повтарящите се сънища

Сънищата ни служат за преразглеждане на навиците и на възгледите ни. Повтарящите се сънища значат, че преразглеждането е било изцяло несполучливо.

Според актуалната логика на психиката повтарящите се сънища значат нещо доста значимо за нас. Подсъзнанието употребява метода на повторението, с цел да се отпечата в съзнанието ни някакво в действителност значимо известие.

Повтарянето значи, че нашата реакция не се трансформира, по тази причина се нуждаем от непрекъснато напомняне. В това се състои феноменът на повтарящите се сънища.

Затова би трябвало съществено да се отнасяме към тях. Тематиката на съня нормално се повтаря, въпреки самите подиуми могат да са разнообразни. Такива сънища се помнят, тъй като са доста прочувствени.

Ако да вземем за пример непрекъснато сънувате, че ви гонят от опашка с доста хора, това може да се дължи на някакви проблеми в работата. Мислите ви програмират съзнанието ви за промяна на работата, само че това може да стане и не по ваше предпочитание.

В такива случаи би трябвало преди лягане да си визиите повтарящия се сън и да кажете на индивида, който ви гони, че няма да мръднете оттова. Тогава нормално връзките с сътрудниците и началниците се възстановяват.

 Сънища

Ако в повтарящите се сънища настава смяна, това значи, че мислите и възприятията ви стартират да се трансформират. Вие ставате все по-сигурни в себе си, намирате нови качества и в себе си и възстановявате връзките си с хора, с които даже не сте могли да намерите общ език.

Понякога повтарящите се сънища могат да са предизвестия от организма, който усеща началото на някакво заболяване. Всеки орган по нервозен път е обвързван и с кората на полукълбата на мозъка.

Болните хора, както и тези, които се разболяват, по-често запомнят какво са сънували. Обикновено такива сънища нямат връзка с външни фактори и прекарвания.

Съществува изложение на образци в медицината, в които пациенти са сънували непрекъснато, че ги хапе нещо по крайници и по-късно са получавали увреждане навръх същото място.

Ако тревожни повтарящи се сънища с детайл на боязън от гибелта се съчетават с ненадейно пробуждане, което също е обвързвано със боязън от гибелта, това може да е признак на заболяване на сърцето.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР