Сънищата имат връзка с живота ни, включително любовния. Каква точно?

...
Сънищата имат връзка с живота ни, включително любовния. Каква точно?
Коментари Харесай

Ето какво казват сънищата ви за вашия любовен живот

Сънищата имат връзка с живота ни, в това число любовния. Каква тъкмо? Отговорите ги дават писателката Кели Съливан Уолдън и психологът Трейси Щайн.

Щайн споделя, че в случай че имате повтарящи се сънища за един човек, може да си запишете това, което си спомняте от съня си, написа " Елит дейли ".

Обърнете внимание и на тематиката на съня. Дали е сантиментална, другарска или изпълнена напрегнато.

„ Това може да ви " каже " доста за това, което чувствате към този човек. Може би желаете да сте по-близки “, споделя Щайн.



„ За множеството хора в основата на всичко, което вършим, споделяме, мечтаем, е сърцето – метод да се свържем по-силно с другите “, споделя Уолдън, написа " Телеграф ".

Тя също изяснява, че когато почувствате блян за еротичната връзка, която се е състояла в съня ви, това може да значи, че събуждате „ буен аспект на себе си, който към момента не е изпълнен “. Тези типове сънища може да ви накарат да се запитате по какъв начин можете да удовлетворите това предпочитание с колегата си в действителния свят.

Дали индивидът, който сънувате, е вашата „ сродна душа “? Не е наложително. Щайн споделя, че някой може да се появи в сънищата ни по доста аргументи и е от значително значение да вземем поради нашите персонални потребности, стремежи и страхове.



„ Сънищата сигурно могат да ви насочат към информация, към нещо, което другояче не забелязвате, до момента в който сте будни. Струва си да обърнете внимание, в случай че някой продължава да изскача в съня ви. Това сигурно значи нещо. Какво? Просто би трябвало да видите какво провокира у вас този човек в будно положение - като страст. И по този начин ще разберете. “

Ако сега сте във връзка и сънувате по какъв начин сключвате брак с колегата си, това „ може да ви приготви психически - да осъзнаете какво значи да бъдете ангажирани и да си отговорите на въпроса - това ли желая в действителност, “ споделя Уолдън.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР