Сани ще посрещне новите ученици в технологичното училище „Електронни системи“

...
Сани ще посрещне новите ученици в технологичното училище „Електронни системи“
Коментари Харесай

Робот посреща ученици на първия учебен ден в родно школо



Сани ще посрещне новите възпитаници в софтуерното учебно заведение „ Електронни системи “ към Технически университет – София (ТУЕС) на първия образователен ден.

Демонстративният робот ще се ръководи от възпитаници от кръжока по роботика в ТУЕС. Сани ще показва танцовите си качества и ще насочи персонално обръщение към осмокласниците.

Първата обществена изява на робота ще бъде документирана с дрон, също ръководен от възпитаници, допълниха от софтуерното учебно заведение, което на следващия ден открива юбилейната си 30-та образователна година.

Технологично учебно заведение „ Електронни системи “ е основано през 1988 година с концепцията да образова елитни ИТ фрагменти за потребностите на българската стопанска система в директна връзка с университетските среди и промишлеността.

До през днешния ден повече от 2 500 души са приключили учебното заведение и болшинството от тях са водещи ИТ специалисти и бизнесмени в България и по света. Понастоящем ТУЕС е измежду петте най-желани от възпитаници и родители учебни заведения в София.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР