Сандра Бълок е една от най-емблематичните и обичани звезди в

...
Сандра Бълок е една от най-емблематичните и обичани звезди в
Коментари Харесай

Щом веднъж се научиш на казваш „Не“, поемаш контрол над живота си ~ Сандра БЪЛОК

Сандра Бълок е една от най-емблематичните и обичани звезди в Холивуд. За житейската мъдрост, която е натрупала за 52 години, споделено персонално от нея:

Винаги избирай хора, които са по-добри от теб. Винаги избирай хора, които те предизвикат и които са по-умни от теб. Винаги бъди възпитаник. Щом един път приемеш ролята на преподавател, си изгубен.

Мисля, че множеството от нас растем с авансово втълпени ни от различен показа за изборите, които се счита, че би трябвало да създадем. Губим толкоз доста време да взимаме решения, учредени на разбирането на някой различен за нашето благополучие – какво ще те направи добър жител или добра брачна половинка. Никой не ти споделя: „ Важното е да си благополучен – в случай че искаш, стани обущар или отиди да живееш с козите. “

Искам хората да одобряват, че има доста способи да изживееш живота си. А освен този, който те виждат.

Не е нужно да се правиш на подобен, какъвто не си. Бъде себе си. Това е изцяло задоволително... Бъди това, което искаш да бъдеш, а не това, което другите желаят от теб.

Да се сравняваш с други хора лишава толкоз доста време и сила. Просто не желая да го върша.

Правила съм неточности и знам за какво. Просто това беше моят избор. Никой в никакъв случай не е взимал решенията в живота ми вместо мен.

Невинаги съм постъпвала вярно, само че най-малко се пробвах да не върша една и съща неточност два пъти. Мисля, че това е хубавото на сложните моменти – карат те да оцениш кое е в действителност скъпото в живота.

Всичко се случва по този начин, както Вселената желае да се случи... В нея всичко е уравновесено. Тя в никакъв случай не ти дава нещо, което е прекомерно огромно за теб.

Истински имам вяра в кармата. Даваш това, което получаваш, без значение дали е положително, или неприятно.

Уча се да не се опасявам от незнайното. Нищо от това, за което преди се тревожих, не се случи. Случиха се други неща. Така в действителност осъзнах, че не можеш да направиш нищо за незнайното.

Била съм на пода. Сърцето ми е било разбивано. Тогава не знаех по какъв начин още веднъж ще съумея да се изправя. И просто си дадох време.

Никой не може да ме накара да се разплача на обществено място. Първо ще му забия един в лицето, преди да ме накара да си размажа спиралата.

В живота на всеки се случват тежки моменти, мъчителни моменти, моменти, които разрушават сърцето ти. Но сред тези моменти са другите - моментите, в които си в действителност благополучен. Заради тях си коства да минеш през всичко. Заради тях си коства да живееш.

Винаги съм се опасява от неуспех. От това, че няма да изживея пълноценно времето. Но всяка година, когато се запитам: „ От какво се опасявах предходната година? “, се оказва, че не си припомням. Човек не помни страховете си. И продължава напред.

   

Да падаме – това е, което вършим всекидневно. Или да ставаме и да продължаваме. Ние избираме.

Опитах се да намеря думата, която показва най-пълно това, което желая да бъда в живота. „ Смел “ е тази дума. Това е единственото, което желая от себе си.

Колко постоянно в живота си ще срещнеш своята половинка и тя ще е на същата възраст, на която си ти, ще е имала същия житейски опит, който си имал и ти, тъй че да си паснете и да създадете хармоничната връзка, която желаете? Нещата просто не се случват по този метод. Някои хора научават своите уроци на 24, други – на 60. Така че, за какво да стопираме тези прелестни връзки, единствено тъй като са отвън стандартите за раса, пол, възраст или каквото и да било? Вие просто се срещате и се свързвате поради своя житейски опит. Това е.

Когато се влюбваш, остави се на възприятието. Без значение дали сърцето ти ще бъде разрушено, или не. Това ще те направи по-добър човек.

Защо бракът е черешката на тортата за всички? Най-важното, към което се стремим. Самоцелно. Това кара хората да се женят по неверни аргументи. Трябва да сменим гледната точка, без значение дали става дума за това да живееш с някого или да грижиш за цветята си.

Да си влюбен е прелестно. Чувстваш се като малко дете и ти идва да приказваш единствено нелепости.

Не одобрявам мъже, които елементарно се предават, тъй като се опасяват от спорове. Искам някой, който ще се бори за мнението си, ще го отстоява, някой, който няма да се опасява да спори.

Не обичам да приказвам за персоналния си живот. Научих се, че колкото по-малко споделяш за връзката си, толкоз повече тя укрепва. Просто има неща, за които не би трябвало да приказваш.

Има толкоз доста способи да изневериш. Хората си мислят, че изневярата е физическият акт. Според мен, доста по-лошо е прочувствено да изневериш на някого.

Хората харесват хора, които харесват себе си.

Колкото по-късно започнеш да ползваш козметика, толкоз по-добре ще изглеждаш.

За мен най-красиви са хората, които не се пробват да бъдат красиви... За мен същинската хубост не се отмива под душа в края на деня. Тя е нещо, което продължава да е там, преди да си легнеш и към момента е там, когато се събудиш. Казват, че това е вътрешната хубост. И тя е в действителност такава.

Помирих се с мисълта, че нещата, които назовах недостатъци и насъвършенства, в действителност са част от мен. И започнах да ги одобрявам.

Мисля, че всяко човешко създание надълбоко в себе си носи някаква потиснатост.

Опитвам се да запомня всички места, на които съм била, да върша единствено нещата, които обичам, и да не споделям „ Да “, в случай че в действителност не го мисля.

Ако на следващия ден умра, ще съм получила ли от живота всичко, което съм желала? Не. Но ще съм получила всичко, което ме е предписание щастлива.

Дали възрастта има значение? Времето няма значение за същинските неща. Защо тогава възрастта да има?

  

Снимки: theplace2.ru

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР