Сандански. Започна 10-ия юбилеен Зимен университет на Младежи ГЕРБ под

...
Сандански. Започна 10-ия юбилеен Зимен университет на Младежи ГЕРБ под
Коментари Харесай

Благоевград: Над 140 младежи от цялата страна участват в 10-ия юбилеен Зимен университет на Младежи ГЕРБ под надслов #EU.bg в Сандански

Сандански. Започна 10-ия юбилеен Зимен университет на Младежи ГЕРБ под наслов #EU.bg, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Пирин. Събитието се организира в хотел в Сандански. Форумът се провежда взаимно със Сдружение „ Граждани за европейско развиване на България “ и Фондация „ Ханс Зайдел “. Събитието откри зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията - Цветан Цветанов. В залата са още ръководителят на Младежи ГЕРБ и зам.-министър на външните работи - Георг Георгиев, представителят на Фондация „ Ханс Зайдел “ в България - Богдан Мирчев, кметът на Сандански - Кирил Котев и националният представител от ГЕРБ-Благоевград и регионален координатор на партията - Даниела Савеклиева.
В рамките на днешния и утрешния ден над 140 младежи от цялата страна ще дискутират по разнообразни тематики, свързани с национални и локални цели в подтекста на световната европейска политика, с стопанската система, с генезиса и наличието на българския политически развой в изискванията на народна власт, както и с бъдещето на Европа. Сред гостите на Зимния университет на МГЕРБ са ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева, българският еврокомисар Мария Габриел, заместник-министърът на стопанската система Александър Манолев, евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП, депутатът и артист Евгени Будинов, политологът Румяна Коларова и журналистът и документалист Христо Христов.
Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР