Samsung официално представи Samsung Galaxy Z Fold5 Thom Browne Edition

...
Samsung официално представи Samsung Galaxy Z Fold5 Thom Browne Edition
Коментари Харесай

Samsung представи ексклузивнaта версия Thom Browne на Galaxy Z Fold5 и Watch6

Samsung публично показа Samsung Galaxy Z Fold5 Thom Browne Edition – сгъваем смарт телефон и смарт часовника Watch6 Thom Browne Edition, основани в съдействие с американската марка за мода, обувки и аксесоари Thom Browne.

Ексклузивният Galaxy Z Fold5 Thom Browne Edition е „ респект към присъщите детайли на дизайна на Thom Browne “, означават от Samsung в публично известие за пресата.

Galaxy Z Fold5 Thom Browne Edition се отличава с присъщите червени, бели и сини линии с текстилна текстура, гравирани върху задния стъклен панел, както и с панта в златист цвят и пръстени към лещите на главната камера.

Лимитираната версия на смарт телефона включва и два спомагателни кожени калъфа и специфична версия на стилуса S Pen. Кутията за смарт телефона е проектирана във формата на емблематичното куфарче на Thom Browne.

Великолепието и луксът на събитие с черна вратовръзка служат за ентусиазъм на Galaxy Z Fold5 Thom Browne Edition, който е неотложно различим отдалеко с помощта на емблематичните си и деликатни дизайнерски елементи.

Samsung съобщи, че Galaxy Z Fold5 Thom Browne Edition и Galaxy Watch6 Thom Browne Edition ще бъдат налични в онлайн магазина на Samsung „ в лимитирани количества “ от 12 септември на определени пазари, в това число в Южна Корея.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР