Samsung има доста сложна стратегия за взаимодействие с услугите на

...
Samsung има доста сложна стратегия за взаимодействие с услугите на
Коментари Харесай

Samsung експериментира с директната интеграция на ChatGPT в браузърите за своите мобилни устройства

Samsung има много комплицирана тактика за взаимоотношение с услугите на трети страни. И по този начин, по-рано тази година слуховете, че компанията има намерение да се откаже от търсачката по дифолт на Гугъл в интерес на Microsoft Bing и с интегриран AI-бот, провокираха същинска суматоха в Гугъл. Въпреки че на пръв взор Samsung се е отказал от първичните си проекти, той към момента демонстрира огромен интерес към разновидностите за консолидиране на AI в своя браузър.

Според портала Android Authority, след инсталирането на APK-файла на браузъра Samsung Internet Browser v22.0.0.54, се оказва, че компанията евентуално интензивно опитва с консолидираното в софтуера на чатбота ChatGPT под една или друга форма. Въпреки това, няма гаранция, че съответните функционалности в миналото ще станат обществено налични.

Съдейки по редовете на кода, можем да приказваме за пробна интеграция. Някои специалисти допускат, че новата функционалност ще ви разреши да вършиме поръчки към ChatGPT, без да посещавате самия уебсайт на услугата, с избор на настройки и версия на ChatGPT. Може също по този начин да се допусна, че потребителите ще могат да вършат запитвания към ChatGPT за къси резюмета на уеб-страниците, които посещават.

Към момента няма функционалност, обвързвана с ChatGPT в интернет-браузъра на Samsung. Разбира се, има странични приставки с опция за свързване на съответния бот, само че те не са сравними с директната интеграция.

Самият Samsung към момента не е коментирал новината. Както знаете, Samsung Internet Browser е авансово конфигуриран на всички модели таблети и смарт телефони на компанията, тъй че новата функционалност може да окаже съществено въздействие върху желанията на потребителите, които ценят ChatGPT пред Гугъл Bard, който интензивно се популяризира в районите на планетата.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР