Samsung, глобален партньор на Oлимпийските и Параолимпийските игри, обяви атлетите

...
Samsung, глобален партньор на Oлимпийските и Параолимпийските игри, обяви атлетите
Коментари Харесай

За първи път в европейския Team Galaxy на Samsung за предстоящите Олимпийски игри в Париж 2024 ще има българско участие

Samsung, световен сътрудник на Oлимпийските и Параолимпийските игри, разгласи спортистите от своя европейски Team Samsung Galaxy. Така компанията отбелязва 100-те дни до началото на Олимпийските игри. За първи път България е показана в тази общественост от персони с триумфи в областта на спорта, а точно девойките от Националния тим по художествена гимнастика – грациите от ансамбъла (Магдалина Миневска, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов, София Иванова и Маргарита Василева), както и самостоятелните състезателки Боряна Калейн, Стилияна Николова и Ева Брезалиева. В началото на годината, с представянето на новата серия Galaxy S24, Samsung България разгласи извънредното партньорство под мотото „ Успехът няма граници “, а единствено преди дни девойките завоюваха редица медали на Световната купа в София.

По време на Олимпийските игри в Париж през 2024 година Samsung поддържа общо 57 спортисти, част от Team Galaxy, в това число 44 от Европа. Това е най-голямата общественост от членовете на Team Samsung Galaxy, които са се събирали на Олимпиадата до момента. Спортистите ще се радват на още по-голяма поддръжка от страна на Samsung, с цел да разпрострат в най-голяма степен капацитета си тази година.

„ За нас е особена горделивост да си партнираме с националния тим на България по художествена гимнастика. Колко мощни и издръжливи са тези девойки пролича изключително мощно на провелата се неотдавна Световна купа по художествена гимнастика в София. Убедена съм, че най-големите върхове занапред предстоят, а ние от Samsung ще бъдем до тима по пътя му. Защото имаме вяра, че за фантазиите и за триумфа няма граници “, разяснява Мария Синигерова, маркетинг управител на Samsung България.

„ Samsung мощно има вяра в олимпийския дух и в пълноценните връзки сред спортистите и публиката, които оживяват по време на Олимпийските игри на всеки четири години “, споделя Бенджамин Браун, основен маркетинг шеф на Samsung Европа. Надяваме се, че тази общественост от спортисти, която Samsung поддържа, ще бъде началото на дълготрайни взаимоотношения, както сред Samsung, по този начин и посред им. “

Отборът на Samsung Galaxy ще бъде главният мотор на концепцията „ Open always wins “. А споделяйки своите преживявания и завършения, те ще покажат по какъв начин Samsung поддържа и предизвиква спортистите и почитателите да откриват нови благоприятни условия посредством потребление на технологиите. Всеки състезател, част от Team Samsung Galaxy знае от персонален опит, че да бъдеш отворен към света води до победи в спорта и оттатък него.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР