“Самоуби” се следователка от Икономическа полиция в Пловдив, разследвала Тотев

...
“Самоуби” се следователка от Икономическа полиция в Пловдив, разследвала Тотев
Коментари Харесай

“Самоуби” се следователка от Икономическа полиция в Пловдив, разследвала Тотев и схемите на ГЕРБ


“Самоуби” се следователка от Икономическа полиция в Пловдив, разследвала Тотев и схемите на ГЕРБ.

Изключително съзнателна полицайка в Икономическа полиция, и добра майка, без фамилни проблеми, се “самоуби” изненадващо като скочи от 12-я етаж. Изостави 2 деца на произвола на ориста. Дори им написала “бележка”, в която изяснява претекстовете си.

Всичко още веднъж смърди на знаете какво. Още повече, че жертвата Ивелина Беренска е работила в Икономическа полиция в Пловдив. Т.е. разследвала е главно далаверите на кмета Иван Тотев и на герберската тайфа в града.

Под тепетата е известно, че различен сериозен бизнес, с изключение на следения от ГЕРБ, няма. Или си част от шайката, или те няма.

Всяко допустимо икономическо закононарушение би било обвързвано с мутрите, затова в случай че тя си е вършела добре работата (както настояват сътрудниците и), значи е разследвала ГЕРБ.

Била е извънредно съзнателна в работата си, постоянно усмихната и доброжелателна към всички.

Никога не е споделяла да има любовни драми. В последно време била много болна и сътрудниците й били доста обезпокоени за нея, споделиха те.

Ивелина е оставила предсмъртно писмо, с което се сбогува с двете си деца си и изяснява повода за постъпката си. Надявала се, че ще я схванат и простят.

Точно такива писма оставят и при мафиотските убийства. Не е ясно дали въобще са писани от “самоубиеца”. Но като има писмо, нормално самоубийството се смята за потвърдено, и не се проверява нищо. Т.е. в тази ситуация няма да търсят даже перверзен ром, който да разгласят за провинен.

Безжизненото тяло на младата жена бе намерено пред Малкия колос в Кършияка минути след 7 часа сутринта.

Дълго време е била в болнични, лежала е и в болница. Наскоро се е върнала на работа. Колегите на Ивелина са потресени от решението й. До момента няма данни тя да е споделяла с някого, че обмисля да постави завършек на живота си.

Полицайката е от Северна България, живеела е в известния в Пловдив “блок на Гиганта” на квартира.

Източник: bnews.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР